Club Residence  

Neptun, Romania
de la
EUR2022EUR
2 adulti
LOCALIZARE: Club Residence este localizat pe strada Garii nr 2, Neptun, jud. Constanta.
Club Residence se afla la o distanta de aproximativ 500 m de Halta Neptun si aproximativ 400 m de plaja Delfinul. Centrul statiunii  este la o distanta de 10 minute de mers pe jos. Cele mai aproapiate restaurante sunt la 5 minute de mers pe jos. 
DESCRIERE COMPLEX: Club Residence se afla intr-un bloc construit in 2008, cu 3 etaje si fara lift. Apartamentele sunt situate la etajul 1 si la etajul 3, iar accesul se poate face numai pe scari. 
TIPURI APARTAMENTE: In Club Residence exista 2 tipuri de apartamente:
1. Apartament de doua camere format din: un dormitor cu pat matrimonial, o baie si un living cu canapea extensibila pentru 2 persoane, bucatarie deschisa si zona de luat masa si balcon 
2. Apartament de 4 camere format din: 3 dormitoare cu pat matrimonial si baie proprie, un living cu bucatarie deschisa, canapea extensibila pentru 2 persoane si zona de luat masa, terasa. 
DOTARI: bucatarii cu frigider si un congelator mic, cuptor cu microunde, tacamuri, pahare, cani, farfurii, o tigaie si o oala, aragaz sau plita electrica; televizor in living cu antena prin cablu, canapea extensibila, zona de luat masa, masa si scaune pe terasa, prosoape, asternuturi, uscator de par, fier de calcat, masina de spalat rufe. Se oferta WIFI gratuit. 
Nu oferim: cosmetice in baie, prosoape de plaja, ustensile profesionale/speciale de bucatarie. 
SERVICII: Exista serviciu de menaj zilnic. La cerere, putem oferi contra cost transfer de la gara Neptun sau gara Mangalia la Club Residence. 

Situate la demisolul Clubului Residence, garsonierele sunt la aproximativ 500 m de Halta Neptun si aproximativ 400 m departare de plaja Delfinul din Neptun. Garsonierele sunt situate pe Strada Garii, foarte aproape de Vila Prezidentiala si Restaurantul Ambasador.
Garsonierele sunt de doua tipuri :
- Garsoniera la demisol cu geam (fara balcon)
- Garsoniera la demisol cu balcon englezesc
Garsonierele sunt dotate cu: pat matrimonial; TV cu antena prin cablu, dulap, frigider mic; vesela, tacamuri, fierbator de apa, cuptor cu microunde, baie cu dus.
Garsonierele au serviciu de menaj zilnic. Se ofera prosoape de baie si asternuturi.
Check inul se face incepand cu ora 14:00, iar check outul se face pana in ora 12:00.

vezi mai multe

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
cauta
17
cauta
18
cauta
19
cauta
20
cauta
21
cauta
22
cauta
23
cauta
24
cauta
25
cauta
26
cauta
27
cauta
28
cauta
29
cauta
30
cauta
31
cauta