Camere


Facilități camere: aer condiționat, mini frigider, telefon, internet Wi-Fi gratuit de mare viteză, seif (contra cost), TV prin satelit, cadă / duș, uscător de păr, set de baie, set de cafea / ceai, aparat de cafea Nespresso, balcon / terasă. Saltele ortopedice antialergice, meniu de perne. Kit de cusut și bărbierit la cerere.
Doubles Standard (~ 18 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoana.
Doubles Deluxe (~ 24-33 mp) Camere confortabile, pat matrimonial, o canapea sau un pat pliabil pentru a treia persoană. Saltele ortopedice, set de baie de marcă, halate de baie și papuci, 2 șezlonguri + umbrelă pe plajă, check-in Express, zilnic - capsulă Nespresso de persoană și o sticlă de apă în cameră.
Doubles Superior (~ 18-22 mp) Pat dublu sau 2 de o persoana.
Doubles Vip Rooms (~ 22-25 mp) Stil modern, pat dublu sau 2 paturi individuale, o canapea sau un pat pliabil pentru a treia persoană.
Family 2-Bedrooms (~ 35 mp) 2 camere, separate de o ușă, o baie, 2 televizoare, pat dublu și 2 paturi de o persoana sau 4 paturi individuale.
Family Deluxe 2-Bedroom (~ 36-48 mp) Stil modern luxos, 2 camere separate de o ușă, o baie, 2 televizoare, pat matrimonial king size și 2 paturi de o persoana. Saltele ortopedice, set de baie de marcă, halate de baie și papuci, 2 șezlonguri + umbrelă pe plajă, check in Express, zilnic - capsulă Nespresso de persoană și o sticlă de apă în cameră.
Junior Suites (~ 27-35 mp) Camere elegante, pat matrimonial, cadă cu hidromasaj.
Junior Suites Deluxe (~ 28-32-35 mp) Camere noi, stil modern, pat matrimonial, canapea, cadă cu hidromasaj și duș. Saltele ortopedice, set de baie de marcă, halate de baie și papuci, 2 șezlonguri + umbrelă pe plajă, check-in Express, zilnic - capsulă Nespresso de persoană și o sticlă de apă în cameră.
Maisonettes (~ 30-40 mp) La parter - living, 2 canapele, baie; la etajul superior - pat dublu sau 2 paturi de o persoana; 2 televizoare.
Suites Deluxe (~ 33-35 mp) Stil luxos, pat matrimonial king size, canapea, cadă cu hidromasaj și duș. Saltele ortopedice, set de baie de marcă, halate de baie și papuci, 2 șezlonguri + umbrelă pe plajă, check-in Express, zilnic - capsulă Nespresso de persoană și o sticlă de apă în cameră. 1 cină de gală gratuită (meniu setat) o data pe sejur în restaurantul a la carte, rezervare cu o zi mai devreme. La sosire - o sticlă de apă, o sticlă de vin local, băuturi racoritoare, gustări, ceai și 4 capsule de cafea Nespresso.
Suites Grand 2-Bedroom Deluxe (~ 55 mp) 2 dormitoare, pat matrimonial, 2 paturi individuale sau 2 canapele; baie cu cadă cu hidromasaj, duș separat, 2 televizoare, 2 balcoane, vedere la mare. Saltele ortopedice, set de baie de marcă, halate de baie și papuci, 2 șezlonguri + umbrelă pe plajă, check-in Express, zilnic - capsulă Nespresso de persoană și o sticlă de apă în cameră.
1 cină de gală gratuită (meniu setat) o data pe sejur în restaurantul a la carte, rezervare cu o zi mai devreme. La sosire - o sticlă de apă, o sticlă de vin local, băuturi racoritoare, gustări, ceai și 4 capsule de cafea Nespresso.
Vip 2-Bedroom Family Suites Swim Up (~ 45 mp) Parter, stil modern, acces direct la piscină; 2 camere separate de o ușă; pat dublu și 2 paturi de o persoana sau 4 paturi individuale, 1 baie, 2 televizoare. Saltele ortopedice, set de baie de marcă, halate de baie și papuci, 2 șezlonguri + umbrelă pe plajă, check-in Express, zilnic - capsulă Nespresso de persoană și o sticlă de apă în cameră. 1 cină de gală gratuită (meniu setat) o data pe sejur în restaurantul a la carte, rezervare cu o zi mai devreme. La sosire - o sticlă de apă, o sticlă de vin local, băuturi racoritoare, gustări, ceai și 4 capsule de cafea Nespresso.
La sosire în toate camerele: o sticlă de apă, o sticlă de vin local, ceai și 4 capsule de cafea Nespresso.
Pentru luna de miere - pachet gratuit - sampanie, fructe proaspete, flori si decorarea romantica a camerei.
Servicii de menaj - zilnic, schimb de lenjerie - de 3 ori pe săptămână.

Mese

Bratara speciala pentru serviciile premium all-inclusive si all inclusive.
Programul este valabil până la ora 11:00 din ziua plecării.
Gătirea si prelucrarea alimentelor se realizează în conformitate cu standardele internaționale de siguranță alimentară HACCP "ISO 22000". Se folosesc legume organice de sezon proaspete din grădinile private, precum și ulei de măsline pur presat la rece.
Mese
Restaurant principal
Mic dejun 07:30–10:30 (bufet, spectacole de gătit)
Mic dejun târziu în fiecare duminică până la ora 11:00 și Champagne Brunch
Prânz 13:00-14:30 (bufet, spectacole de gătit, colț cretan)
Cina 18:45-21:00 (bufet, spectacole de gătit, colț cretan)
Meniu pentru copii în timpul prânzului și cinei (pește, paste, pui, cartofi prăjiți etc.) Tropicana pool snack bar (mijlocul lunii mai până la jumătatea lunii octombrie) 10:00-18:00 (sandvișuri, pâine prăjită, hot dog, înghețată, dulciuri; bere locală la draft, vin alb și roșu de casă, băuturi racoritoare, sucuri, cafea, ceai, ceai din plante locale, apă).
Sea Side Bar (aprilie-octombrie) 10:00-22:45 (după 22:45 - toate contra cost).
Vin alb și roșu de casă, băuturi racoritoare, sucuri, cafea, ceai.
Consumul nelimitat de băuturi alcoolice locale (brandy, gin, vodka, whisky, rom, raki, ouzo). Premium All Inclusive  Aditional programului All Inclusive, sunt furnizate următoarele:
Cocktailuri și băuturi de brand internațional la Sea Side Bar
Capsule de cafea Nespresso - reumplute zilnic în cameră (gratuit)
Sticlă de apă minerală în cameră - zilnic
Serviciu în cameră 10:00-22:00
Prosoape de plaja
! Hotelul își rezervă dreptul de a face unele modificări ale programului fără notificare prealabilă.
Distanta fata de mare: 0 m

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre High Beach Resort, Creta, Grecia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
verifica